Riverfest startade igår här i Little Rock och kommer att pågå i 3 dagar t.o.m söndag. Det är en stor festival med mat, dryck, aktitiveter och mycket bra musik. Fredag kväll var Merle Haggard inplanerad som den stora musikattraktionen på norra sidan av floden på Budweiser stage. I sista stund ställde han in pga sjukdom och vilka fyller upp i stället för honom???

SAWYER BROWN !!!!!!!

Karen har sett Sawyer Brown massor med gånger men sedan vi träffades så turnerar de inte lika ofta och när de spelar så har det alltid varit i någon av de norra delstaterna. Vi har jättelänge velat se dem och det var en fantastisk överraskning när vi i torsdags fick höra att de skulle spela i North Little Rock på fredag kvällen.

Vi kom till scenen kl 7:30, köpte lite dyr dryck och lyssnade på förbandet som var Shooter Jennings. Kl 9:30 kom Sawyer Brown upp på scen och jag fick för första gången uppleva dem live. De gjorde ingen av oss besvikna, de gav en fantastiskt bra föreställning och spelade i princip alla av våra favoritlåtar och bevisade att de är världens trevligaste grabbar och att Mark Miller är en fantastisk ledfigur och sångare. De berättade att de hade vandrat runt i downtown Little Rock tidigare på dagen och ätit på The Flying Fish. Karen har träffat dem flera gånger när de har spelat och säger att de är väldigt sociala och umgås med sina fans så om vi hade varit där i downtown kunde vi säkert ha träffat på dem. Det var hur som helst en helt fantastiskt bra spelning och det enda som kunde ha varit bättre var om vädret hade varit lika bra som förra lördagen då vi hade en underbar kväll på Dickey Stevens ballpark. Igår kväll och idag är det över 30 grader varmt och 100% luftuktighet så man börjar svettas redan när man öppnar dörren. Värre kommer det att bli i Juli/Aug, då blir det 40 grader varmt och samma luftfuktighet. Så är det här i Arkansas.

Advertisements