Detta var andra helgen i rad som det kändes som att man inte fick så mycket vila. Vi hade Fritz veterinärbesök i lördags och sedan var det fars-dags firande hos Cathy i Söndags. I går kväll var vi och tittade på ett hus som vi snubblade över för flera månader sedan. Vi tittade då i mars på huset bredvid detta på Country club of Arkansas när mäklaren berättade att en släkting till henne skulle sälja huset bredvid i maj. Vi tittade på det huset redan i mars medan nuvarande ägarna var där men nu när det äntligen kom ut för försäljning så hade vi bokat en visning med vår mäklare igår måndag.

Huset var precis så trevligt som vi kom ihåg det och visst är vi sugna på det även om vi tycker att ägarna verkar lite optimistiska över vilket pris de förväntar sig få för det. Visst är Countryclub of Arkansas speciellt och ja, man får förvänta sig att betala lite mer per kvadratfot om man vill bo där men om man beräknar husets storlek i förhållande till priset så blir det utan tvekan ett dyrt hus.

Dessutom så gick räntan denna veckan upp men 1,5% för villa-lån. Vad handlar det om? I ett land där ekonomin nu gått om Irak-kriget i uppmärksamhet och där den annars så positive amerikanen nu är väldigt bekymrad över ekonomin och drar sig för att handla, göra investeringar eller t.o.m använda bilen pga att bensinen är för dyr, så går räntan upp?

Kanske är det så som recession fungerar, jag kommer inte ihåg. Marknadsekonomi var det tristaste jag läste på högskolan.

När vi kom hem från jobbet idag kände vi oss så otroligt trötta att vi bara var tvungna att ta en tupplur. När Karen väckte mig upp kl 21:30 så trodde jag hon skojade när hon sa hur mycket klockan var. Det var denna dagen.

Advertisements