Det verkar som att det är mer än en vecka sedan jag skrev något senast. Vad har då hänt? Vi fortsätter och packar ned allt i kartonger så att vi kan flytta den 1:a november. Vi har ju visserligen till den 15:e november på oss men logistiskt sett så kan man ju inte flytta för lite saker åt gången så det bör vara så mycket som möjligt som är färdigpackat när flyttlassen går.

I fredags var vi på återbesiktning av huset efter det att vissa mindre reparationer hade blivit gjorda. Det känns som att tiden går långsamt dock innan vi kan ta vårt hus i besittning men i nästa vecka skriver vi de sista papperena och får nycklar och fjärrkontroller till garaget. Vi handlade också ett antal saker i förra veckan som vi behöver för huset. Bl.a köpte vi en ny gasol grill. Sedan kände vi att vi måste ha nya utemöbler och vi måste köpa gräsklippare och trimmer. En storbilds tv vore ju inte fel heller och nya köksmöbler och ny soffgrupp, etc, etc.

Vi får nog lugna oss lite och handla lite i taget men det känns som att det är en hel del som vi vill införskaffa nu när vi snart, snart är där.

Advertisements