Äntligen så har vi tillgång till internet på hemmaplan igen. Det har känts konstigt att vara utan både internet och tv i en vecka snart. Inte för att vi har haft lite att göra. Tvärtom så har detta varit de mest hektiska dagarna så länge som jag kan minnas. Massor att göra på jobbet och sedan hem och flytta. Det är en riktig pina att flytta. Vi har kört kartonger i ca två veckor i våra båda bilar. Sedan hyrde vi en sjumeters U-haul och körde över allt som vägde mindre än 50 kilo. Förra fredagen kom en flyttfirma och tog allt som vägde mer än 50 kilo, alla tunga möbler från övervåningen i lägenheten t.ex. Trots detta har vi fortsatt att köra billaster med kartonger och småsaker, allt som blir över när man trott att man flyttat klart. Det är väldigt tungt att tro att man är färdig och så öppnar man ett skåp man inte tittat i och har fortfarande saker kvar att flytta, ett till skåp samma visa. Det är just detta i slutet som är det jobbigaste, när man tror att man är klar och hittar mer som skall flyttas. Sedan är det ju allt som skall packas upp, diskas och ställas på plats etc. Vi kommer nog att jobba på detta i ett antal månader till.

Det positiva är ju dock att vara på plats i det här underbara huset. Att kunna låta hundarna springa fritt på bakgården. Att kunna ta hundarna på en promenad i dessa lugna kvarter utan trafik. Att när man är inomhus inte höra ett ljud, ingen trafik, inga störningar alls som når in till oss. Att kunna packa upp saker och inte vara bekymrad för att inte ha plats för dem. Allra bäst, att som denna dag när det har regnat, kunna hoppa in i bilen i garaget utan att behöva bli blöt genom att gå ut. Att zooma in i garaget när man kommer hem utan att behöva gå ut för att öppna en garagedörr.

Jag kan fortsätta hur länge som helst. Allt är bättre än det var tidigare även om vi bodde i en fantastiskt fin lägenhet i en bra område. Vi hade det väldigt bra tidigare men detta är t.o.m bättre. Vi har det fantastiskt bra.

Advertisements