Vi har haft det riktigt kallt här i bastu-staten Arkansas. Denna vecka kröp temperaturen ner till under -10 C natten till Fredag. Nu närmar vi oss mer normala temperaturer igen runt 10 grader.

Vi tog en trevlig promenad runt Lake Willestein här i Maumelle när vi kom tillbaks från dagens shoppande. Hundarna har inte fått en ordentlig promenad sedan förra lördagen då jag själv tog Fritz och Molly på en promenad runt den lilla sjön. Idag följde dock mamma Karen med på promenaden.

Imorgon har vi gäster som kommer så vi putsar och fejar så att alla kan se det nya huset i så god ordning som möjligt. Det känns lyxigt nu att ha ett helt rum som ‘junkroom’ eftersom vi har 4 sovrum. Vi hade bjudit in Kim & Mark som hjälpte oss flytta men sedan kände vi att vi ville bjuda in Lorna och Mario också och då kom några fler med på köpet så det blir mer folk här än vad vi först hade tänkt.

Vi tillbringade mesta delen av dagen på Sams, Kroger och Bed Bath and Beyond. Att vara konsument i USA är mer än att vara beroende av något, det är inbakat i livsstilen.

Advertisements