Det är torsdag i min arbetsvecka då jag jobbar 5 dagar. Sedan jag hade min period av 4 dagars arbetsveckor känns en vecka som denna väldigt lång även om vi var lediga i måndags.

Det var trevligt att få prova lite kvalitetsöl igår kväll på Boscos som är en bryggeripub/restaurang i Little Rock. Det blev ingen långsittning dock eftersom Karen inte är någon långsittare på restaurang. Hann dock med att prova 5 olika öl på den korta tid som vi var där så det blev lite stressigt att hinna dricka upp. De hade faktiskt kompletterat med en ny ale som hette ‘Big Dam Ale’.

Idag fortsätter solen att skina som den har gjort hela denna veckan. Det har varit väldigt skönt sedan i helgen eftersom temperaturen har legat på 35 grader men luftfuktigheten har varit låg. Nu kommer dock fuktigare luft in och även temperaturen kommer att gå upp så det är kanske slut på behagliga utomhusdagar på ett tag nu.

På fredag släpps Sacha Baron Cohens nya film ‘Bruno’ och redan förhandsvisningarna har fått oss att vrida oss av skratt och skämmighet. Vi tänkte gå och se den på premiärdagen på Fredag och har höga förväntningar på filmen. Cohen har etablerat en ny typ av humor. Den kanske liknar det som vissa tidigare har gjort (dokumentär-humor) men här är det mer avancerat än vad jag någonsin sett tidigare. Undrar vad han skall hitta på nu efter att Borat och Bruno blivit förbrukade? Med den succe som Borat var kan han ju aldrig göra samma sak om igen för hela iden bygger ju på att han inte är igenkänd som komiker.

En scen i Bruno är faktiskt inspelad i Fort Smith, Arkansas och i den scenen ingår även Gustaf Hammarsten, den svenska skådespelaren från ‘Tillsammans’ mm. Jag tror dock inte det blir någon bra reklam för Arkansas. Det är väl ingen vidare reklam för någon som ingår i Cohens filmer eftersom han medvetet vill locka fram de mörka sidorna hos trångsynta och skenheliga personer.

Advertisements