Igår var jag och Karen bjudna till Julfest i Guvernörens residens i Little Rock. Det var första gången för båda av oss att se residenset från insidan eftersom jag var inbjudan som medlem in Central Arkansas PMI-chapter och det var där som föreningen hade sin Julfest.

Man hade berättat för oss att juldekorationerna inne i residenset var omfattande och vackra och kanske skulle Guvernören dyka upp under middagen och säga HEJ !!!

En av många Julgranar inne i 'Governors mansion'. Vi hade endast IPhone kameran så bilderna är suddiga


När vi kört in på Residensområdet och blivit anvisade var vi skulle parkera så promenerade vi till den stora ingången. Utanför stod en i personalen med en schäferhund som jag visste var Guvernörens hund ‘Viper’. Tyckte det var kul att morsa på Guvernörens hund i alla fall och knallade uppför trapporna till ingången.

Karen och en av alla dessa Julgranar


Döm om min förvåning när dörren öppnades av Arkansas First Lady Ginger Beebe och Guvernör Mike Beebe stod bakom för att personligen hälsa oss välkomna. Jag tog ‘The first ladys’ hand och sa något i stil med ‘Trevligt att träffas’ innan jag stammade fram något stolligt ‘Governor…’ medan jag skakade Guvernörens hand och bockade fånigt.

Bild på en bild av Arkansas Guvernör Mike Beebe eftersom vi helt kom av oss och inte tog en bild av honom tillsammans med oss

Nu är det inte så att jag har överdriven respekt för kändisar eller berömdheter men jag blev så förvånad att Guvernörs-paret tog oss gäster på ett så personligt sätt. Jag har ju träffat Guvernören en gång tidigare (tillsammans med mina 100 kollegor från vår myndighet); när han symboliskt skrev under den lagändring som gör att vår myndighet kan anställa medarbetare när alla andra drar ned.

Inte 'Ginger Beebe' (First Lady of Arkansas) men ett 'Ginger bread' (Pepparkaks hus) föreställande Guvernörens residens, inne i residenset

Residenset var mycket vackert utsmyckat med säkert 10 olika Julgranar av varierande storlek och i olika teman. Mat, dryck och underhållning gjorde detta till en väldigt trevlig kväll i uppsluppen och lättsam anda.

Lämnar festen i Guvernörs residenset

Advertisements